Heb je veel last van zenuwen en stress, denk je negatief over jezelf, vermijd je spannende situaties, ben je bang om te falen of juist om te presteren? Dat is heel vervelend en beïnvloedt je leven behoorlijk.

Je kunt je gevoelens, gedachten en gedrag positief veranderen als je toegeeft dat je er last van hebt en gemotiveerd bent te gaan oefenen. Je hoeft er echt niet je hele leven last van te hebben!

Ik organiseer een serie workshops voor middelbare scholieren om anders om te leren gaan met zenuwen en stress. Deelname levert je méér zelfkennis, zelfvertrouwen én ontspanning op!

Wie: Middelbare scholieren (max. 6) en Karen Molenaar Coaching & Training
Wat: Individuele kennismaking, 4 bijeenkomsten en materiaal, informatie voor ouders, daarna individuele online ondersteuning tot de zomervakantie
Waar: Nader te bepalen in Zutphen of Warnsveld
Wanneer: Woensdag 29/3, 5/4, 12/4  en 3/5 van 19 – 20.30 uur
Hoe: Je vult je rugzak met ideeën en oplossingen waarmee je aan de slag kunt. Ik ondersteun je deskundig en betrokken.

Is dit iets voor jou, voor je zoon of dochter of iemand anders die je kent?

Voor informatie of om een afspraak te maken, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met me op of reageer via het contactformulier.
Benader me gerust ook als je niet op deze data kunt, maar wel geïnteresseerd bent of als je liever individuele coaching wilt. Daar vinden we iets op:-)

Samen op reis naar oplossingen!