Morgen parkeer ik mijn bus voor een paar weken zomervakantie. We hebben samen een bijzondere periode achter de rug, omdat we onderweg in Noorwegen aan het werk waren. Dat is gelukt!

Op veel verschillende plekken heb ik op afstand jongeren ontmoet en dat voelde voor hen en mij tóch nabij omdat we elkaar al kenden én de entourage van de bus bekend was.

Mijn coachbus in bedrijf in Noorwegen

Daarnaast heb ik een training voor ouders en collega’s over ‘De Helpende Hand Eerste Hulp in lastige situaties’ in de grondverf gezet, deelgenomen aan vergaderingen, gepraat met ouders, meegedacht met leerkrachten, overlegd met Kindercoaches Gelderland, meegedaan aan intervisie, webinars gevolgd, interessante boeken gelezen, kennisgemaakt met nieuwe kinderen/jongeren/ouders, samen met collega’s een uitdagend pilotplan geschreven, administratie gedaan en social media bijgehouden. Natuurlijk heb ik ook enorm genoten van mooie uitzichten, prachtige wandelingen en meer vrije tijd dan normaal gesproken.

Ik voel me een bofferd dat ik dit zo kan doen en ook heb gedaan! Bovendien ben ik dankbaar dat anderen mijn plan hebben gesteund en in mogelijkheden hebben gedacht.

Na de zomervakantie pak ik de route rondom Zutphen weer op en sta ik weer op de mij daar vertrouwde plekken. Dan komt er weer méér beweging in de ontmoetingen. Dat is heel fijn en vind ik een grote meerwaarde voor het proces. Als je met mij onderweg gaat, kom je letterlijk én figuurlijk in beweging!

Tagged on: