Een aantal mensen heeft op maandagavond 21 november meegedaan aan de oudertraining ‘Een Helpende Hand voor jou!’. In de sfeervolle ruimte van Earthgames hebben deelnemers vinger voor vinger kennisgemaakt met De Helpende Hand. Gaandeweg hebben ze hem gebruikt om overzicht te krijgen over een voor hen als ouder uitdagende situatie. Ze ontdekten dat dit overzicht hen nieuwe handvatten gaf om met de situatie om te kunnen gaan.

Een moeder zei: “Het luchtte mij op om met deze leidraad gestructureerd naar een voor mij lastige situatie in mijn rol als ouder te kunnen kijken. Het voelde alsof er tijdens het invullen al iets openging, Ik zie weer mogelijkheden en heb het weer in de hand:-)”

Doordat we met zijn tienen waren, was er genoeg gelegenheid om te oefenen en uit te wisselen. Met name dat laatste vonden deelnemers heel fijn. Ze hadden er zelfs nog meer ruimte voor willen hebben. Goed te weten voor een volgende keer, want die komt er!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een training ‘Een Helpende Hand voor jou!’, neem dan contact met mij op. Geschikt voor o.a. ouders, leerkrachten, kinderen, jongeren, gezinnen, ondersteuners en coaches.