Begin 2020 schreef ik dat ik tijdelijk zou stoppen met het Rots & Water- groepsaanbod. Inmiddels is het november en heb ik besloten dat ik definitief stop met het geven van Rots & Water-trainingen in groepsverband. Ik heb genoten van de groepjes enthousiaste kinderen die ik heb ontmoet en heb ze zien groeien. Het spijt me dat ik dit niet aan meer kinderen kan bieden, want Rots & Water is goed! Tegelijkertijd zie ik onder ogen dat ‘alles bij elkaar’ mij teveel wordt. Ik kies ervoor me te focussen op individuele ontmoetingen en op de ontwikkeling van mijn eigen aanbod rond ‘Een Helpende Hand voor jou!’.

Kinderen die een individueel coachingstraject bij mij volgen, krijgen zeker nog te maken met leerzame Rots & Water-oefeningen die passen bij hun hulpvraag. Ik gebruik het als inleiding op een gesprek of juist als afronding. Zo’n oefening zegt soms namelijk meer dan duizend woorden, omdat hij raakt aan het gevoel. Juist dat nemen kinderen met zich mee onderweg.

Helaas zijn er, bij mijn weten, niet veel collega’s in de omgeving die particuliere Rots & Water-trainingen aanbieden. Als je wilt dat ik met je meedenk voor een vergelijkbaar en passend aanbod voor je kind óf als je zelf Rots & Water aanbied, stuur me dan alsjeblieft een mail.

Ik gun alle kinderen een Rots & Water-aanbod in doorgaande lijn tijdens hun schoolloopbaan en in klassenverband. Wat zou dat mooi zijn!

Voor meer info over álle Rots & Water-mogelijkheden: www.rotsenwater.nl