Sinds 25 april ben ik officieel ambassadeur van de OpvoedParty. Dat is een bijeenkomst van ongeveer twee uur, waar je in klein gezelschap onder deskundige leiding met andere ouders over alledaagse dilemma’s in de opvoeding praat. Goed of fout is niet belangrijk in deze setting. Iedere ouder doet het op zijn/haar manier en daar kunnen anderen weer van leren. Er is niemand die een ander de les gaat lezen tijdens een OpvoedParty.

In een OpvoedParty vertel je hoe je het doet, niet hoe het moet. Het voordeel is dat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden. Door de kleinschaligheid (4 tot 10 deelnemers) en de deskundige begeleiding is er voldoende gelegenheid om jouw vragen te beantwoorden en uit te wisselen. Na afloop heb je tips waar je thuis direct mee aan de slag kan.

Onderwerpen
Ik maak graag gebruik van het OpvoedPartySpel, waarbij we aan de hand van kaartjes met situatieschetsen, uitgangspunten en dilemma´s samen in gesprek gaan. We praten aan de hand van onder andere de volgende thema’s:

  • Zelfbeeld en zelfvertrouwen;
  • Grensoverschrijdend gedrag;
  • Communicatie.

Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp aankaarten.

Mogelijkheden
Wat kan ik je zoal bieden?

  • Deelname aan een OpvoedParty die Karen Molenaar Coaching & Training organiseert.
  • Je kunt zelf een OpvoedParty organiseren en mij vragen als begeleider. Dat kun je doen als privépersoon of als school, organisatie, kinderdagverblijf, gemeente, buitenschoolse opvang enz.
  • Informatie over een Incompany-training OpvoedParty voor je (vrijwillige) medewerkers zodat zij zelf de OpvoedParty in kunnen gaan zetten als gespreksvorm of in het kader van ouderbetrokkenheid. Ik praat graag met je over de mogelijkheden.
  • Ik kan met je brainstormen over jouw wensen of ideeën m.b.t. het inzetten van een OpvoedParty op maat.

Opvoedkikkertje: ‘Ik heb de lat vandaag zo hoog gelegd, dat ik er zo overheen kan stappen.’

Neem gerust vrijblijvend contact op!

 

De OpvoedParty is een initiatief van Katrien Laane

Tagged on: